Om oss

Vi arbetar tillsammans för att göra livet med stomi bättre.

Livet med stomi kan vara utmanande. Vi på Dansac strävar efter att samarbeta med våra kunder för att utveckla stomivårdsprodukter och tjänster för att göra livet bättre för personer som lever med stomi och de som tar hand om dem.

Vår historik

Vi har tillhandahållit innovativa lösningar för stomiopererade, sjukvårdspersonal och vårdgivare i mer än fem decennier.

Dansac grundades 1971 i Fredensborg, Danmark. Sedan dess har Dansac blivit en del av Hollister Incorporated, som ligger i Libertyville, Illinois, USA.

Våra produkter säljs i mer än 30 länder runt om i världen.

Vår värdegrund

Engagemang

Vi är engagerade i våra kunder — både dem som lever med stomi och de som tar hand om dem. Vi vill göra livet lättare och bättre genom att underlätta de fysiska, sociala och psykologiska utmaningarna som stomiopererade kan uppleva.

Samarbete

Ett nära samarbete med våra kunder innebär att vi kan ha en öppen dialog så att vi kan förstå deras behov. Vi kan även arbeta tillsammans för att identifiera och utveckla funktionella produkter, personanpassade verktyg och tjänster som hjälper både slutanvändare och sjukvårdspersonal.

Trovärdighet

I allt vi gör och säger är det viktigt för oss att vi är ärliga med vilka vi är och vad vi tror på; — det är det som gör oss tillförlitliga. Eftersom vi är ett företag som arbetar med mycket personliga utmaningar är det vårt ansvar att vara ärliga och tydliga. Vårt arbete handlar om riktiga människor, riktiga liv och riktiga stomier — vi måste vara respektfulla, pålitliga och sanningsenliga.

Dansac – Engagerade i stomivård.