Ilmailusta vastoinkäymisiin: Virtsa-avanne pitää lentokoneinsinööri Jimin korkealla

Jim, insinööri ja lentäjä, joka on omistanut elämänsä ilmailulle, kohtasi haasteita virtsa-avanneleikkauksen jälkeen. Lue, kuinka tutkimus, kokemus ja oikeiden avannetuotteiden löytäminen auttoivat häntä hallitsemaan avanteensa tehokkaasti ja elämään täysillä. 

Lue, kuinka Jim otti elämänsä hallintaan ja tarttui avanteen tarjoamiin mahdollisuuksiin.

Vuonna 2009 osana lentäjän lupakirjansa uusimista Jim kävi lääkärintarkastuksessa, jossa huomattiin virtsaamisongelmia. Nämä ongelmat osoittautuivat syövän oireiksi, ja hänelle tehtiin nopeasti leikkaus, jossa virtsarakko poistettiin ja tehtiin virtsa-avanne. Nyt 70-vuotiaana Jim on edelleen yhtä aktiivinen kuin aina ja nauttii avanteen hänelle antamasta vapaudesta. Hän työskentelee edelleen osa-aikaisesti, nauttii harrastuksistaan ja matkustaa vaimonsa kanssa kaikkialla Isossa-Britanniassa ja ulkomailla. 

Luottamuksen löytäminen kokeiluiden ja "yrityksen ja erehdyksen" avulla 

Lentokoneinsinöörinä, lentäjänä ja ilmakatsastajana, jolla on yli 50 vuoden kokemus, Jim on aina ollut kiinnostunut yksityiskohdista. Kun hän sai tietää tulevasta avanneleikkauksestaan, hän alkoi tehdä tutkimusta – ja hän oli iloisesti yllättynyt nähdessään runsaasti tietoa ja tukea saatavilla. 

Yksi Jimin alkuperäisistä huolenaiheista oli avannepussin vuotaminen, mutta hänen kokeilunsa, yhdessä yrityksen ja erehdyksen kanssa, auttoi häntä voittamaan pelkonsa. "Aluksi olin huolissani mahdollisesta vuodosta ja siitä, kuinka noloa se olisi julkisuudessa", Jim sanoo. ”Mutta kun olen oppinut hallitsemaan erilaisia tilanteita, olen nyt 99,9 % varma siitä, ettei vuotoja tapahdu.

Omaksu vapaus, jonka avanne voi tarjota 

Jim sanoo elävänsä elämäänsä täysillä. Hänen työnsä ja harrastuksensa pitävät hänet liikkeessä. Vartalon taivuttelu, kiipeäminen ja liikkuminen onnistuu luottavaisin mielin. "Lentoinsinöörinä tarkastan jatkuvasti helikoptereita, mikä tarkoittaa, että kiipeän tikkaita ja kiipeilen kaikkialla lentokoneissa - mutta edes avanteeni ei hidasta minua", hän sanoo. "Kollegani ovat aina tukeneet, enkä ole koskaan kuullut negatiivista kommenttia, vaikka minun olisi pitänyt käydä useammin vessassa." Jimin pitää myös kiireisenä kukoistavan puutarhaan hoito ja autojen konepeltien alla puuhastelu. 

Lisäksi Jim on jatkanut intohimoista matkustelua. "Luottamus avannepussiin on antanut minulle mahdollisuuden jatkaa kaikkia tavallisia asioita elämässä, kuten perheeni luona vierailua", hän sanoo. Hän on myös aloittanut kunnianhimoisempia seikkailuja vaimonsa kanssa eri puolilla Eurooppaa. "Viime vuonna hän ja minä lähdimme kiehtovalle risteilylle Norjaan Cunardin majesteettisella Queen Mary II:lla, ja laivan lukuisista portaikoista ja jyrkistä nousuista huolimatta minulla ei ollut mitään ongelmia avanteeni kanssa", Jim kertoo. "Luotettava avannepussi tarkoitti, että pystyin tekemään kaiken, mitä muutkin – nauttia jokaisesta laivan pysähdyksestä, osallistua opastetuille linja-automatkoille ja kävellä paikallisilla alueilla." 

Muutama vuosi sitten pariskunta tutki ja nautti Saksan joulumarkkinoista. ”Jouluvalot, glögin ja piparkakun ihastuttavat aromit ja juhlava tunnelma saivat meidät hengästyksiin ihastuksesta", hän muistelee. "Kävelimme markkinoiden läpi ilman vaikeuksia ja nautimme joka hetkestä ja maagisesta kokemuksesta - ja koko tänä aikana avanne ei ollut koskaan ongelma." 

Oikean avannepussin löytäminen ja avanteen ympärysihon pitäminen terveenä 

Kaiken kaikkiaan Jim kokee sopeutuneensa hyvin avanteeseensa. Hän kokee asenteensa ja halukkuutensa oppia avannehoidosta olleen tärkeää. Hän käyttää Dansac-virtsa-avannepusseja, jotka tarjoavat hänelle mukavuutta ja turvallisuutta. "Sidos on turvallinen, mukava ja sillä on ollut merkittävä vaikutus elämääni", hän sanoo. "Nykyään en ajattele sitä juuri ollenkaan!" Jim uskoo myös hyvän ihon terveyden ylläpitämisen tärkeyteen. "On tärkeää, että avannealueen ympärillä on hyvä iho, jotta pussi istuu kunnolla ja pysyy turvallisena", hän sanoo. 

Kannustaa muita seuraamaan hänen esimerkkiään 

Jim uskoo, että muutkin voivat menestyä avanteenhoidon hallinnassa ja elämänsä hallinnassa. "Jokaiselle, jolla on uusi avanne, viestini on, ota rauhallisesti", hän sanoo. ”Ajan myötä kaikki muuttuu paljon helpommaksi, ja lopulta siitä tulee toinen luonto. Kuten useimmat asiat, harjoitus tekee mestarin." Jim haluaa myös varmistaa, että ihmiset tietävät, että avanne ei pidättele heitä. Hän sanoo: "Iästä riippumatta avanteen ei tarvitse rajoittaa kykyäsi työskennellä, nauttia harrastuksista, käydä perheen luona tai matkustaa." 

 

 


Jim sai korvauksen Dansac A/S:ltä hänen panoksestaan tähän artikkeliin. 

Henkilöt, jotka antoivat suosituksia, saivat korvauksen Hollister Incorporatedilta. Esitetyt suositukset, lausunnot ja mielipiteet soveltuvat kuvattuihin henkilöihin. Nämä suosittelut edustavat heidän kokemustaan, mutta tarkat tulokset ja kokemukset ovat yksilöllisiä ja yksilöllisiä jokaiselle henkilölle.