Dansac About Us Hero Image Stoma Skin Soul

Tietoja meistä

Yhdessä teemme avanneleikattujen elämästä entistä parempaa.

Elämä avanneleikattuna voi olla haastavaa. Me Dansacilla pyrimme kehittämään yhteistyössä asiakkaidemme kanssa sellaisia avannetuotteita ja palveluita, jotka helpottavat tuotteitamme käyttävien ihmisten elämää.

Yrityksemme historiaa

Olemme tarjonneet innovatiivisia ratkaisuja avannetuotteidemme käyttäjille jo viisi vuosikymmenen ajan.

Dansac on perustettu Tanskan Fredensborgissa vuonna 1971. Sittemmin Dansacista on tullut osa Hollister Incorporated -konsernia, jonka päätoimipaikka on Illinoisin osavaltiossa Yhdysvalloissa sijaitseva Libertyville.

Tuotteitamme myydään yli 30 maassa kaikkialla maailmassa.

Arvomme

Omistautuneisuus

Olemme omistauneita avannetuotteidemme käyttäjille. Haluamme helpottaa ja parantaa heidän elämäänsä lievittämällä avanneleikkauksen aiheuttamia fyysisiä, sosiaalisia ja psykologisia haasteita.

Yhteistyö

Läheinen yhteistyömme asiakkaiden kanssa varmistaa avoimen keskusteluyhteyden, joka auttaa meitä tunnistamaan ja ymmärtämään heidän tarpeitaan. Yhdessä voimme myös kehittää toimivia, tarvekeskeisiä tuotteita, apuvälineitä ja palveluita, joista on apua niin käyttäjille kuin terveydenhuollon ammattilaisillekin.

Uskottavuus

Pyrimme kaikessa toiminnassamme ja viestinnässämme pysymään uskollisina sille, mitä olemme ja sille, mihin uskomme.  Tämä on luotettavuutemme kulmakivi. Koska asiakkaidemme kohtaamat haasteet ovat hyvin henkilökohtaisia, kannamme vastuumme toimimalla rehellisesti ja avoimesti.

Dansac – omistautunut avannehoidon asiantuntija.