Dansac lausunto – COVID-19 ja toimitusketju

  • 5/11/2021
  • Yritys

 

Hyvät asiakkaat ja yhteistyökumppanit, olemme täällä teitä varten.

Dansac on sitoutunut tarjoamaan asiakkailleen tasokkaita palveluja ja tuotteita, jotka toimitetaan johdonmukaisesti ilman keskeytyksiä, ja olemme ylpeitä työstämme, jota teemme asiakkaiden tarpeiden täyttämiseksi.

COVID-19:sta liittyvät tilanteet ja haasteet jatkuvat edelleen kaikkialla maailmassa. Keskittymällä työntekijöidensä terveyteen, turvallisuuteen ja hyvinvointiin ja noudattamalla asiaankuuluvia eri maiden hallitusten ohjeita olemme pystyneet pysymään täysin toimintakykyisinä kaikilla liiketoimintamme osa-alueilla.

Dansac seuraa tiiviisti globaalia toimitusketjua ja pyrkii ennaltaehkäisemään mahdollisia häiriöitä tuotteiden ja palveluiden toimittamisessa. Dansac rakentaa joustavia hankinta- ja toimitusketjuja, jotta tuotteita voidaan valmistaa useissa eri paikoissa, lisää varastoa sekä tunnistaa tarvittaessa vaihtoehtoisia toimittajia. Dansac pyrkii tekemään kaikkensa palvellakseen asiakkaitaan.

Jos teillä on kysyttävää, ottakaa yhteyttä paikalliseen asiakaspalvelutiimiimme soittamalla numeroon 010 841 3040 tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info.fi@dansac.com.