COVID-19 pandemian vaikutus toimintaamme

  • 16/11/2020
  • Yritys

 

Hyvät asiakkaamme ja yhteistyökumppanimme, olemme täällä teitä varten.

COVID-19-viruksen leviämiseen liittyvät tilanteet ja tarpeet kehittyvät jatkuvasti ympäri maailmaa ja tuovat yksilöllisiä haasteita meille kaikille. Jaamme monet huolenaiheenne ja olemme täällä teitä varten valmiina auttamaan tuotteisiin liittyvien kysymysten ja tarpeiden kanssa. 

Nämä ovat ne asiat, jotka tiedämme, että teidän on tärkeää kuulla meiltä:

  •  Toimintamme on näinä haastavina aikoina jatkunut täydellä teholla ja toimitamme tuotteita edelleen normaalisti. 
  •  Odotettavissa ei ole keskeytyksiä toimituksiin, vaan pyrimme kasvattamaan varastojamme normaalitilannetta suuremmiksi. 
  •  Asiakaspalvelutiimimme työskentelevät etänä ja ovat valmiina vastaamaan tuotekysymyksiinne ja -tarpeisiinne. 
  •  Tuotantolaitoksissamme Tanskassa, Irlannissa, Liettuassa ja Yhdysvalloissa työskennellään ahkerasti jatkuvien toimitustarpeiden täyttämiseksi. Olemme ottaneet käyttöön useita Yhdysvaltojen ja Euroopan tautiehkäisy- ja valvontakeskusten sekä paikallisten hallintojen suosituksia turvataksemme kumppaneidemme terveyden laitoksissamme. 

”Yrityksemme missiona on palvella muita, ja näin kriisiaikoina se onkin erityisen tärkeää”, sanoi V. George Maliekel, Hollister Incorporatedin puheenjohtaja ja toimitusjohtaja. ”Meillä on tämän globaalin pandemian aikana kaksitasoiset prioriteetit: ensinnäkin huolehdimme itsestämme, läheisistämme ja toisistamme, jotta pystymme toisaalta huolehtimaan asiakkaistamme, jotka turvaavat meihin päivittäin.” 

Jatkamme COVID-19-tilanteen seuraamista tarkasti ja jaamme tarpeen mukaan uusia päivityksiä.

Jos teillä on kysyttävää, ottakaa yhteyttä paikalliseen asiakaspalvelutiimiimme soittamalla numeroon 010 841 3040 tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info.fi@dansac.com.