COVID-19 pandemian vaikutus toimintaamme

  • 9/4/2020
  • Yritys

 

Hyvät asiakkaamme ja yhteistyökumppanimme, me olemme täällä teitä varten.

COVID-19:n leviämiseen liittyvä päivittäinen tilanne ja sen tuomat tarpeet kehittyvät edelleen ja tuovat meille kaikille ainutlaatuisia ja yksilöllisiä haasteita. Jaamme monet huolenaiheenne ja haluamme pysyä rinnallanne, auttaen teitä tuotteisiimme liittyvissä kysymyksissä ja tarpeissa.

Nämä ovat ne asiat, jotka tiedämme, että teidän on tärkeää kuulla meiltä:

  •  Olemme tällä hetkellä täysin toimintakykyisiä emmekä odota pandemialla olevan minkäänlaista vaikutusta kykyymme toimittaa avannetuotteitamme nykyisille asiakkaillemme tai muille niitä tarvitseville.
  •  Olemme mahdollistaneet asiakaspalvelumme työskentelyn kotoa käsin, jotta he voivat työskennellä turvallisessa ympäristössä samalla kuin he edelleen vastaavat tuotekysymyksiinne ja tarpeisiinne.
  •  Tanskassa, Yhdysvalloissa, Irlannissa ja Liettuassa sijaitsevat tuotantolaitoksemme toimivat edelleen ahkerasti vastatakseen jatkuviin toimitustarpeisiin. Suojataksemme työntekijöitämme, jotka edelleen työskentelevät näissä tuotantolaitoksissa, toimimme monien Yhdysvaltojen ja Euroopan tautiehkäisy- ja valvontakeskusten suositusten sekä paikallisten ohjeistusten mukaisesti.


“Yrityksemme tehtävä, keskittyminen muiden palvelemiseen, on erityisen kriittinen kriisiaikoina”, sanoi Hollister Incorporatedin hallituksen puheenjohtaja ja toimitusjohtaja V. George Maliekel. ”Tavoitteemme tämän maailmanlaajuisen pandemian aikana on kaksitahoinen; ensiksi, pidämme huolta itsestämme, lähimmäisistämme ja toisistamme, jotta voimme vuorostamme pitää huolta asiakkaistamme, jotka turvautuvat meihin joka päivä”.

Jatkamme koronavirus (COVID-19) tilanteen seuraamista ja tiedotamme tilanteen kehittymisestä tuotannon osalta.

Mikäli teillä herää kysymyksiä tai huolia tilanteeseen liittyen voitte olla yhteydessä asiakaspalveluumme puh. 010 841 3040 tai info.fi@dansac.com.