TRE Technology | Dansac FI
TRE Seal


TRE Seal


TRE Seal


Dansac TRE -ihonsuojarenkaassa ja NovaLife TRE -ihonsuojalevyssä on käytetty innovatiivista TRE-teknologiaa.

Lue lisää tuotesivuilta:

Tilaa näyte Dansac TRE -ihonsuojarenkaasta

Tilaa näyte NovaLife TRE -avannesidoksesta

Suojausta ei voi olla liikaa, kun on kyse avanteen ympärysihosta.


Dansac TRE -tuotteissa on kolme suojatasoa,jotka on suunniteltu suojaamaan avanteen ympärysihoa ja pitämään sen luonnollisen terveenä.

Ihon pH on luonnostaan hieman hapan, ja tätä hapanta pintakerrosta kutsutaan happovaipaksi. Happaman ympäristön ylläpito on erittäin tärkeää, koska se tukee ihon eheyttä ja antimikrobisia ominaisuuksia. Avanteen eritteet ovat pH-neutraaleja ja sisältävät runsaasti ruoansulatusentsyymejä. Kun entsyymit joutuvat kosketuksiin terveen avanteen ympärysihon kanssa, ne alkavat sulattaa orvaskeden ulointa kerrosta, mikä johtaa avanteen ympärysihon komplikaatioihin.

Avanteen ympärysihon komplikaatiot ovat yleisiä avanteen hoidossa ja niillä on merkittävä vaikutus potilaan elämänlaatuun. Perinteisesti avanteen ympärysihon komplikaatioita on hoidettu reaktiivisesti eli sitten, kun niitä on ilmennyt Mutta entä jos olisi olemassa avannetuotteita, jotka voisivat ennaltaehkäisevästi suojata avanteen ympärysihoa ja pitää sen luonnollisen terveenä?

TRE – pH:n puskurointiteknologia

Koostumus on suunniteltu ylläpitämään terveen ihon hieman hapanta pH-tasoa ja tukemaan ihoystävällistä ympäristöä, jossa ruoansulatusentsyymit eivät viihdy.

  • Puskurointi ehkäisee pH-tasojen muutoksia.
  • Avanteen eritteen tai hikoilun aiheuttamat pH:n muutokset voivat heikentää tervettä happovaippaa.
  • Jos happovaippa heikkenee, iho voi olla alttiimpi vaurioille ja tulehduksille.
  • TRE-teknologia on suunniteltu ylläpitämään tehokkaasti terveen ihon pH-tasoa ja suojaamaan ihoa pH:n muutoksilta..

Lue lisää ihosta ja pH-puskuroinnista

RUOANSULATUSENTSYYMIT + IHO – SYÖVYTTÄVÄ SUHDE

KOLME SUOJATASOA TERVEEN IHON HYVÄKSI

TRE-teknologia vie ihonsuojauksen täysin uudelle tasolle, tarkemmin sanoen kolmelle tasolle. Suojaustahan ei voi olla liikaa, kun on kyse avanteen ympärysihosta.

The information provided herein is not medical advice and is not intended to substitute for the advice of your personal physician or other healthcare provider. This information should not be used to seek help in a medical emergency. If you experience a medical emergency, seek medical treatment in person immediately.