Maailman avannepäivä
lokakuun 1. 2022

#OAD2022 #OstomateVoices #avanneelämää #avannepäivä

Not from Finland? Click on your country below to visit a different site.

Australia  |  Germany  |  Ireland  |  New Zealand  |  Sweden  |  UK

 

Dansac tukee maailman avannepäivää.

Lokakuun ensimmäinen lauantai on perinteisesti Avannepäivä: maailmanlaajuinen juhla avannearjelle ja mahdollisuus lisätä tietoisuutta.

Hyvän olon tunne ihollasi

Tänä avannepäivänä haluamme antaa ihmisille mahdollisuuden voittaa avanteen kanssa elämisen fyysiset, sosiaaliset ja psykologiset seuraukset lisäämällä tietoisuutta avanteesta ja vähentämällä stigmaa sen ympärillä.

Jaa positiivisuutta

Jaamme avanneleikattujen kokemuksia auttaaksemme rakentamaan itseluottamusta ja parantamaan avanneleikattujen hyvinvointia.
(videot ovat englanninkielisiä)

Darren, sankari, colitisDarren haluaa jakaa positiivisuutta ja tietoisuutta IBD:stä urheilun avulla.
 


Katso video 

Rob, legenda, paksusuolivanne

Rob kertoo miksi avanteen hyväksyminen edes auttaa hyvinvointia.
 

Katso video 

Amanda, avanteiden puolestapuhuja

Amanda jakaa tarinansa miksi on tärkeää tuntea olonsa hyväksi.


Katso video 

Avanne. Iho. Sydän.

In our dedication to stoma care, we’ve learned how important it is to keep sight of the whole person and what matters most to them, their loved ones, and the clinicians who care for them.

Elämä avanteen kanssa

Avanteen saaminen on suuri muutos, mutta todennäköisesti voit jatkaa samanlaista elämää kuin ennen leikkausta. Sivustollamme on tietoa, kuinka voit jatkaa omannäköistä elämääsi avanteen kanssa. Olemme koonneet sivustolle tietoa mm. ennen ja jälkeen leikkauksen ja miten päästä sujuvaan arkeen.

Terve iho

Olet paljon enemmän kuin avanne, mutta kipeä iho voi vaikeuttaa keskittymistä muihin. Siksi terveen ihon pitäminen avanteen ympärillä on niin tärkeää. TRE™-tuotteemme tarjoavat kolme suojaominaisuutta, jotka yhdessä pitävät ihon luonnollisen terveenä.  
 
 

Voimmeko auttaa?

Olitpa avannetuotteiden käyttäjä, hoitaja tai muu terveydenhuollon ammattilainen, vastaamme mielellämme kysymyksiisi Dansacin tuotteista ja niiden käytöstä.
   
 
 
 
 

Miten voit osallistua keskusteluun

Ajattele sitä yksittäistä hetkeä, joka on vangittu muutamaan sanaan ja joka muutti näkemyksesi avanteen kanssa elämisestä.

Ajattele tunnetta; kuinka voit käyttää tätä kokemusta parantaaksesi muiden ihmisten hyvinvointia, jotka lähtevät matkalleen avanteen kanssa.

Jokaisella ihmisellä on tarina, ja jokaisella tarinalla on merkitystä. Jaa omasi sosiaalisessa mediassa käyttämällä hashtageja #OAD2022, #OstomateVoices ja #avanneelämää.

Omien kokemusten jakaminen voi auttaa muita samassa tilanteessa olevia.


Henkilöt, jotka antoivat suosituksia ja jakoivat tarinansa, saivat korvauksen Hollister Incorporatedilta. Esitetyt suositukset, tarinat, lausunnot ja mielipiteet soveltuvat kuvattuihin henkilöihin. Nämä suosittelut edustavat heidän kokemustaan, mutta tarkat tulokset ja kokemukset ovat yksilöllisiä ja yksilöllisiä jokaiselle henkilölle.