Odotettavissa ennen avanneleikkausta | Dansac FI

Ennen leikkausta


Ennen leikkausta

Useimmat ihmiset eivät tiedä paljoakaan avanteista, ennen kuin he huomaavat itse tarvitsevansa sellaisen. Sinulla saattaa olla paljon kysymyksiä, jos ja kun sinulle on tehtävä avanneleikkaus. Saat avanneleikkauksiin ja avanteisiin liittyvää tietoa ja materiaalia omalta avannehoitajaltasi tai Dansacin asiakaspalvelusta. Näistä materiaaleista voit lukea avanteen kanssa elävien ihmisten kokemuksia.

Tässä verkkosivustossa on paljon hyödyllistä tietoa, joka voi auttaa sinua esittämään terveydenhuollon ammattilaisille ne tärkeät kysymykset, joihin tarvitset vastaukset ennen leikkausta.

Lisätietoja saat napsauttamalla alla olevia linkkejä.

Avanne osana elämää

Tutustu neljään 14–70-vuotiaaseen avanneleikattuun, jotka haluavat jakaa inspiroivat tarinansa elämästään avanteen kanssa.

Lue lisää

eStoma

eStoma on Internet-pohjainen koulutusportaali, joka on tarkoitettu avanneleikatuille ja heidän läheisilleen.

Lue lisää

Tässä sivustossa esitettyjä tietoja ei ole tarkoitettu lääketieteelliseksi neuvonnaksi eikä korvaamaan sinua hoitavalta lääkäriltä tai muilta terveydenhuollon ammattilaisilta saamiasi ohjeita. Tämän sivuston tietoja ei saa käyttää ohjeina kiireellistä lääketieteellistä hoitoa edellyttävissä tilanteissa. Jos tilanteesi edellyttää kiireellistä lääketieteellistä hoitoa, hakeudu välittömästi lääkäriin.