Avannehoidon tietolähteet | Dansac FI

Elämä avanteen kanssa


Omistautunut avannehoidon asiantuntija

Pyrimme tarjoamaan käyttöösi parhaat mahdolliset tuotteet, jotka helpottavat elämääsi avanteen kanssa. Lisäksi tarjoamme sinun, kumppanisi, perheesi ja ystäviesi tueksi runsaan valikoiman ainutlaatuisia esitteitä ja oppaita, joissa käsitellään avanteen kanssa elämiseen liittyviä aiheita.

Avanne tuo elämään suuria muutoksia huolimatta siitä, onko se väliaikainen vai pysyvä. Osa ihmisistä tarvitsee sopeutumiseen runsaasti aikaa. Toisilta se käy nopeammin. Oikeaa tai väärää tapaa ei ole. Oma tilanteesi vaikuttaa siihen, kuinka käsittelet asiaa. Myös se, millaista tietoa ja tukea tarvitset, eroaa todennäköisesti muiden tarpeista. Tunteesi ja tarpeesi voivat myös vaihdella, kun etenet sopeutumisprosessin vaiheesta toiseen.

Mikä avanne on?

Esittelyssä eri avannetyypit: paksusuoli-, ohutsuoli- ja virtsa-avanteet.

Lue lisää

Ennen leikkausta

Hyödyllisiä tietoja ja faktoja avanneleikkausta edeltävästä ajasta.

Lue lisää

Sairaalahoito ja toipuminen

Mitä odottaa leikkauksen jälkeen alkavalta uudelta elämältä.

Lue lisää

Elämä avanteen kanssa

Vinkkejä, jotka auttavat saamaan uuden elämäsi hallintaan ja jatkamaan elämää avanteen kanssa.

Lue lisää

Tässä sivustossa esitettyjä tietoja ei ole tarkoitettu lääketieteelliseksi neuvonnaksi eikä korvaamaan sinua hoitavalta lääkäriltä tai muilta terveydenhuollon ammattilaisilta saamiasi ohjeita. Tämän sivuston tietoja ei saa käyttää ohjeina kiireellistä lääketieteellistä hoitoa edellyttävissä tilanteissa. Jos tilanteesi edellyttää kiireellistä lääketieteellistä hoitoa, hakeudu välittömästi lääkäriin.