{ "modal": { "title": "Kliiniset tietolähteet", "headline": "Vatsan alueen avanteet ja niihin liittyvät ihosairaudet", "content": "

Vatsan alueen avanteita ja niihin liittyviä ihosairauksia käsittelevä kirja perustuu tohtori Calum Lyonsin ja Amanda Smithin työhön. Heidän tutkimuksestaan saatiin niin hyvää materiaalia, johon sisältyi myös yksityiskohtaisia ja dramaattisia valokuvia, että heidän työnsä tulokset päätettiin jakaa muiden terveydenhuollon ammattilaisten kanssa julkaisemalla ne kirjana.

\r\n

Tutkimus toteutettiin alusta alkaen tiiviissä yhteistyössä Hope Hospitalin, Salford Royal Hospitals NHS Trustin ja Manchesterin yliopiston kanssa.

\r\n

", "additional_content": "

Tutkimusprojektin toteuttamisen mahdollistivat aktiivisina tukijoina ja rahoittajina toimineet Dansac A/S, Ison-Britannian ohutsuoliavanne- ja ileumsäiliöyhdistys (The Ileostomy and Internal Pouch Association of Great Britain) ja Ison-Britannian ihotautilääkärien järjestö (British Association of Dermatologists, BAD).

\r\n

Abdominal Stomas and Their Skin Disorders (Vatsan alueen avanteet ja niihin liittyvät ihosairaudet) on voittanut Business Market Association (BMA) -yritysmarkkinointijärjestön palkinnon.

\r\n

BMA-tuomariston kommentteja:

\r\n

'Kirja pyrkii rakentamaan siltoja kolorektaalikirurgien, avannehoitajien ja ihotautilääkärien välille. Siinä pohditaan, mistä patologiasta on kyse, mitä sairaanhoitaja voi tehdä, missä tapauksissa potilas on lähetettävä ihotautilääkärille ja mitä ihotautilääkäri voi tehdä. Kirja täyttää kirjallisuudessa olleen aukon, ja tekee sen vieläpä erittäin hyvin. Sitä on ilo lukea.'

\r\n

Teoksen kirjoittaneet/toimittaneet Amanda Smith ja Calum Lyon ovat alojensa arvostettuja ammattilaisia. Me Dansac A/S:llä olemme ylpeitä ja iloisia siitä, että saimme olla mukana toteuttamassa tätä tärkeää hanketta, jonka seurauksena potilaiden hoitoa voidaan toivon mukaan kehittää entistä paremmaksi. Uskomme, että osallistumisemme tällaisiin projekteihin vahvistaa entisestään Dansacin omistautuneisuutta tuotteidemme käyttäjien eli niin avannehoitajien kuin loppukäyttäjienkin silmissä. Dansacin tavoitteena on olla kaikissa toimissaan omistautuneesti mukana avannehoidon kehittämisessä luotettavalla, innovatiivisella, modernilla ja, mikä tärkeintä, eettisellä tavalla.

\r\n

ISBN 1-85317-896-9

", "image_url": "/-/media/images/dansac/modal-images/abdominalstomas.ashx", "video_url": "" } }