{ "modal": { "title": "Avanne osana elämää", "headline": "Matkustaminen ", "content": "

\n\nLääkärintodistus avanteesta matkalle
\n
\nMatkalle lähtiessä voi olla hyvä ottaa mukaan lääkärintodistus avanteesta. Todistus voi helpottaa kulkemista tullin / lentoaseman turvatarkastuksen läpi, mikäli sinun on selitettävä virkailijoille, miksi käytät avannesidosta.
\n
", "additional_content": "

\n

Varasidokset

\n
\n
\n
\n
\n
\n

Ota aina mukaan tiedot, joista käy ilmi avannesidoksesi koko, kuvaus, tuotenumero ja valmistajan nimi. Myös sidoksen toimittajan puhelinnumero on hyvä pitää mukana. Jos olet matkalla pidemmän aikaa, keskustele avannehoitajasi tai potilasyhdistyksesi kanssa siitä, kuinka saat yhteyden paikalliseen avannehoitajaan / yhdistyksen edustajaan tai mistä saat apua tarvittaessa. Kannattaa harkita myös ylimääräisten avannesidosten pakkaamista mukaan, jos aiot viettää paljon aikaa vedessä tai oleskella maissa, joissa on hyvin kuuma tai ilma on hyvin kosteaa.
\n
\n\nRuoka ja juoma matkalla

\n

\nJoskus joko koti- tai ulkomailla juotu vesi voi aiheuttaa muutoksia suoliston toimintaan. Kun juot pullotettua vettä, tarkista, ettei pulloa ole avattu: etsi vuotoja pitämällä sitä ylösalaisin. Turistiripulin välttämistä varten on tärkeää olla selvillä siitä, mitä syöt tai juot.

\n

Dansacin esitekirjasissa on lisätietoja elämästä avanteen kanssa:
\n
\n

\n
\n
\n
\n
\n
\n

Vinkit ja vihjeet: paksusuoliavanne

\n

Vinkit ja vihjeet: ohutsuoliavanne

\n

Vinkit ja vihjeet: virtsa-avanne

", "image_url": "/-/media/images/dansac/learning-center-landing-images/traveling.ashx", "video_url": "" } }