{ "modal": { "title": "Sairaalahoito ja toipuminen", "headline": "Apua tunteiden käsittelyyn", "content": "

Avanneleikkauksen taustalla voi olla onnettomuus, pitkäaikainen sairaus tai vastikään todettu sairaus, joka edellyttää kiireellistä hoitoa tai jopa akuuttihoitoa. Joistakin potilaista avanne voi tuntua vapauttavalta, kun vakava tulehduksellinen suolistosairaus ja vuosien kivut jäävät taakse. Toisille se on puolestaan odottamaton ja ei-toivottu tilanne, jolloin sen hyväksyminen saattaa olla vaikeampaa.

\r\n

Avanneleikkaus tuo mukanaan suuria muutoksia niin kehoon kuin omaan kehonkuvaankin, ja nämä muutokset voivat vaikuttaa elämänlaatuun. Huolimatta siitä, kuinka paljon tukea ja tietoa saat taitavilta ja avuliailta lääkäreiltä ja sairaanhoitajilta muutokseen sopeutuminen vie aikaa. On luonnollista, että saatat tuntea olosi surulliseksi tai jopa huolestuneeksi ja stressaantuneeksi, kun yrität sopeutua uuteen kehoosi, vaikka se onkin oikeastaan muuttunut melko vähän.

\r\n

Joskus saatat joutua painimaan raskaiden kysymysten kanssa: Miksi minä? Mitä olen tehnyt ansaitakseni tämän? Ajatusten ja voimakkaiden tunteiden pukeminen sanoiksi tai niistä puhuminen voi tuntua vaikealta. Kokemus on osoittanut, että meidän on ensin tunnustettava omat vaikeutemme, jotta pystyisimme hyväksymään väistämättömän tilanteen ja olisimme valmiita siirtymään eteenpäin. Sen jälkeen on helppo löytää lukemattomia esimerkkejä ihmisistä, jotka elävät täyttä ja tyydyttävää elämää avanteen kanssa.

\r\n

Voit lukea lisää uuteen kehonkuvaan liittyvistä tunteista ja sopeutumisesta Dansacin Kehonkuva

-kirjasesta.\r\n

Avaa PDF

", "additional_content": "", "image_url": "/-/media/images/dansac/learning-center-landing-images/emotionalaspects.ashx", "video_url": "" } }