Näytetilaus

Anna seuraavat tiedot, niin lähetämme ilmaiset tuotenäytteet sinulle ja olemme tarvittaessa sinuun yhteydessä näytetilaukseesi liittyen.

Customer Information
<hr /><h5>TIETOSUOJALAUSEKE</h5>
 • Globaalit Kuluttajan Tietosuojaa Koskevat Suostumuslausekkeet
  • Tilauspyyntö — Huom! Oikean tuotteen löytäminen saattaa toisinaan olla haastavaa, minkä johdosta on välttämätöntä, että voimme tarvittaessa olla sinuun yhteydessä, mikäli näytepyynnössäsi on mitään epäselvää (esim. ihonsuojalevy ja avannepussi, jotka eivät sovi yhteen). Mikäli tätä kohtaa ei ole valittu, emme valitettavasti voi lähettää sinulle pyytämiäsi näytteitä.
  • Palaute
  • Suoramarkkinointi

  TIETOSUOJALAUSEKE

  Suostumuksen antaminen on vapaaehtoista, ja sinulla on oikeus perua se milloin tahansa. Jos haluat perua suostumuksesi tai muuttaa viestintäasetuksiasi, ota meihin yhteyttä osoitteessa unsubscribe@Hollister.com. Peruminen koskee vain tulevaa käsittelyä (se ei vaikuta takautuvasti ennen suostumuksen perumista tapahtuneen tietojen käsittelyn ja luovuttamisen lainmukaisuuteen).

  Saat lisätietoja Hollisterista ja sen konserniyhtiöistä sivustoltamme Group Companies Page. Jos haluat lisätietoja henkilötietojesi käsittelystä ja laillisista oikeuksistasi, lue Privacy Notice kokonaisuudessaan.