CampaignPage_TRE Seal | Dansac FI
Banner

Dansac TRE Seal

Dansac TRE seal on enemmän kuin vain tavallinen ihonsuojarengas. Se suojaa ihoa kolmella tasolla. Dansac TRE seal on suunniteltu pitämään yllä ihon luonnollista terveyttä.

Dansac TRE seal –ihonsuojarenkaan ainutlaatuinen pH puskuri on suunniteltu pitämään yllä ihon luonnollista terveyttä.  Oikean pH tason ylläpitäminen iholla suojaa sitä ulosteen mukana tulevien ruoansulatusentsyymien toiminnalta.

Avanteesta tuleva uloste sisältää ruoansulatusentsyymejä, jotka pilkkovat ihon solurakennetta. Nämä entsyymit menestyvät lähellä neutraalia pH arvoa. Kun nämä entsyymit pääsevät iholle, joka on lievästi hapan, ne vaikuttavat ihon pH arvoon ja alkavat toimia iholla aiheuttaen ihoärsytystä.                         

Dansac TRE seal –ihonsuojarenkaan pH puskuri on suunniteltu ylläpitämään terveen ihon pH arvoa ja vähentämään ruoansulatusentsyymien toimintaa iholla.


TRE Seals

Tässä esitetyt tiedot eivät ole lääkinnällisiä neuvoja, eivätkä ne korvaa henkilökohtaisen lääkärin tai muun terveydenhuollon ammattilaisen neuvoja. Näitä tietoja ei tule käyttää avuksi kiireellisissä sairaustapauksissa. Kiireellisissä sairaustapauksissa tulee hakea välittömästi sairaanhoitoa.