Kaikkiin elämän kaarteisiin

NovaLife Soft Convex on pehmeä ja elastinen, kupera ihonsuojalevyn sisäke, jossa jäykän kupera muotoilu ja litteän ihonsuojalevyn ominaisuudet yhdistyvät täydellisessä tasapainossa. NovaLife Soft Convex muotoutuu kehon luonnollisiin poimuihin ja tuottaa avanteen ympärille kevyen paineen, joka auttaa painamaan avanteen pussiin. Näin sidos tiivistyy paremmin ihoa vasten. GX-hydrokolloidi-ihonsuojalevyn luonnolliset ja kosteutta imevät ainesosat auttavat potilasta pitämään avannetta ympäröivän ihon terveenä.

 

"NovaLife Soft Convex on helppokäyttöinen ja mukavampi
kuin muut kuperat vaihtoehdot."

AVANNEHOITAJA, DIANA PRINCESS OF WALES HOSPITAL

NovaLife Soft Convex on suunniteltu sinulle ja ihollesi.

Tiedät itse parhaiten, kuinka tärkeää on, että ihonsuojalevy asettuu luotettavasti avanteesi ympärille. NovaLife Soft Convex on suunniteltu tuottamaan juuri sopivan paineen oikeaan kohtaan. Paine pitää sidoksen tiiviinä ja varmana mutta ei tunnu epämukavalta eikä vaaranna ihon terveyttä. . .

+ Joustava ja pehmeä kupera ihonsuojalevy myötäilee kehon luonnollisia poimuja ja tiivistää sidoksen entistä tehokkaammin

+ GX-hydrokolloidi-ihonsuojalevyn luonnolliset ja imukykyiset ainesosat pitävät ihon ehjänä

+ Beigenväristen sidosten EasiView™-kurkistusikkuna helpottaa sidoksen asettamista oikeaan kohtaan 

 

Dansac NovaLife Soft Convex -tuotesarjaan kuuluu useita suljettuja ja tyhjennettäviä avannepusseja ja erityismuotoiltuja ihonsuojalevyjä, jotka muodostavat kevyen paineen avanteen ympärille. Ihonsuojalevyn keskellä on joustava muovisisäke, joka tuottaa tasaisen paineen juuri oikeaan paikkaan avanteen ympärille.

NovaLife SoftConvex -tuotteiden ominaisuudet

Soft Convex 2016